Lämna sidan snabbt!
Att ta hjälp

Filmer: Ungdomsmottagning

Maryam har jättemycket mensvärk. Alex känner sig inte som tjej, utan som kille. Emil har aldrig pratat med någon om hur dåligt han mår. Simon är orolig för att inte få stånd när han ska ha sex. Amanda är orolig för att hon är gravid. Aliyah och Reza är rädda att Rezas familj ska vara emot deras relation.

Aktuella artiklar

 • Film: Hemlig kärlek

  Reza och Aliyah vill vara ihop men de är rädda för att Rezas familj inte kommer att acceptera deras relation. De kontaktar en ungdomsmottagning online och får prata med en kurator.

 • Film: Ingen pallar med mig

  Emil berättar att han aldrig har pratat med någon om hur han mår. Han säger att hans flickvän gjort slut med honom och att ingen orkar med honom.

 • Film: Fotboll, sex och mens

  Maryam har så mycket mensvärk att hon inte kan träna. Amanda har haft sex för första gången och är orolig för att hon är gravid.

 • Film: Tänk om jag inte får upp den

  Simon oroar sig för att han inte kommer att få stånd när han ska ha sex.

 • Film: Jag tror jag är kille

  Alex pratar med en kurator om att det skulle kännas märkligt att börja ha bh. Alex säger ”jag tror att jag är kille, att jag vill leva som det men jag vet inte vad jag ska göra”.

Mer på Youmo:

Artikel

Ungdomsmottagning

Till en ungdomsmottagning kan du gå om du har frågor om kroppen, sex eller preventivmedel. Du kan också gå dit om du mår dåligt och behöver någon att prata med.

Artikel

Hitta din mottagning

Hitta din närmaste mottagning.

Artikel

Sekretess och tystnadsplikt

Personal som du träffar på en mottagning får inte prata med någon annan om dig, eller lämna ut något som skrivs om dig på mottagningen. Det kallas sekretess. Sekretessen gäller alla som arbetar inom hälsa och sjukvård.

Till toppen av sidan