Lämna sidan snabbt!
Om Youmo

Hantering av kakor, cookies

På Youmo.se används kakor bland annat för att komma ihåg vilket språk du har valt och om du vill se känsliga bilder eller inte.

Kakor är små textfiler som innehåller information om besök på en webbplats. De sparas på den dator, mobil eller surfplatta du använder när du besöker webbplatsen. Kakor används på de flesta sajter och är inte skadliga för din dator, mobil eller surfplatta.

Exempel på vad kakor används till på Youmo

  • Kakor används för funktionen att dölja känsliga bilder. Det funkar inte om du inte tillåter kakor.
  • Kakor används för att komma ihåg vilket språk du har valt. Du måste välja språk varje gång om du inte tillåter kakor.
  • Kakor används för att vi ska få statistik om hur sajterna används, till exempel hur besökare rör sig mellan olika sidor. Statistiken är värdefull för oss för att vi ska kunna göra sajten bättre. Det är då anonym och sammanräknad information, som inte identifierar dig som person. 

Du kan välja bort kakor

Du kan stänga av kakor i webbläsarens inställningar om du vill. Du kan även ställa in webbläsaren så att du får en fråga varje gång en kaka skickas till din dator, mobil eller surfplatta. Du kan också välja att tillåta kakor för specifika webbsidor. Du kan när som helst radera tidigare lagrade kakor från din hårddisk.

De här kakorna används på Youmo

I tabellen kan du se alla kakor som används på Youmo.se.

Dessa kakor använder vi

Så hanterar vi nya kakor

Vi ser över vilka kakor som används med jämna mellanrum. Periodvis kan det dock tillkomma nya kakor som ännu inte har hanterats, men dessa kommer löpande klassificeras efter sitt syfte och sin funktion.

Om förändringarna kräver nya medgivanden av dig kommer detta aviseras.

Till toppen av sidan